Hurtta Go koiran valjas

Hurtta.com:
4.8/5

Hurtta Go -koiran valjas on kestävä ja helppokäyttöinen jokapäiväiseen lenkkeilyyn. Sopii erityisesti kapearunkoisille koirille, joille Y-malliset valjaat eivät istu.

Täydelliset valjaat koirallesi päivittäisiin seikkailuihin! Näiden monipuolisten valjaiden ansiosta lemmikkisi pääsee nauttimaan ulkoilusta mukavasti ja turvallisesti. Valjaat on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät käyttöä pitkään.

Valjaissa on 3M-heijastimet, jotka lisäävät turvallisuutta hämärässä ja pimeässä. Pehmeä, hengittävä ja vettähylkivä materiaali takaa koirallesi miellyttävän ulkoilukokemuksen. Kestävät hihnat on valmistettu 100 % nailonista, ja niitä täydentävät 100 % PES-pintakangas sekä vedenpitävä 2 mm:n neopreenipehmuste. Kaikki metalliosat ovat ruostumatonta terästä, ja kankaat ovat haitta-aineettomia. Valjaat sopivat erityisen hyvin kapearakenteisille koirille, joille Y-valjaiden malli saattaa olla liian väljä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!