Hurtta Venture No-pull ‑valjaat – Buckthorn

/5

Hurtta Venture No-pull -valjaat – Buckthorn on suunniteltu erityisesti aktiivisille koirille, jotka vetävät hihnassa. Tämä päivitetty versio sisältää vetämistä estävän kiinnikkeen, joka tekee ulkoilusta nautinnollisempaa sekä koiralle että omistajalle.

Innovatiivinen No-pull suunnittelu

Hurtta Venture No-pull -valjaat ovat varustettu edessä olevalla no-pull kiinnikkeellä, joka ohjaa koiran vetämisen energiaa siten, että vetämistä voidaan tehokkaasti vähentää. Tämä on erityisen hyödyllinen ominaisuus koirille, jotka ovat oppineet vetämään voimakkaasti; no-pull kiinnike auttaa kouluttamaan koiraa kävelemään rauhallisesti omistajansa rinnalla.

Mukavuus ja monipuolisuus

Valjaat on valmistettu pehmeistä, hengittävistä materiaaleista, jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden koirallesi. Pehmuste lisää käyttömukavuutta, erityisesti pitkillä kävelyretkillä. Lisäksi valjaissa on säädettävä vatsan ja kaulan ympärys, mikä mahdollistaa täydellisen istuvuuden erikokoisille koirille.

Turvallisuus ja käytännöllisyys

Heijastavat yksityiskohdat parantavat koirasi näkyvyyttä pimeässä, mikä lisää turvallisuutta iltaisin ja aikaisin aamulla tapahtuvilla lenkeillä. Valjaat sisältävät myös kätevän kahvan, joka auttaa hallitsemaan koiraa haastavissa tilanteissa, kuten patikoidessa tai juostessa.

Helppokäyttöisyys

Hurtta Venture No-pull -valjaat on helppo pukea ja riisua, kiitos niiden suunnittelun. Kahden eri kiinnikkeen ansiosta – no-pull edessä ja tavallinen takana – voit valita, kumpaa käytät lenkin aikana riippuen tarpeestasi ja koirasi käyttäytymisestä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!