Hurtta Weekend Warrior valjas

Hurtta.com:
4.8/5

Hurtta Weekend Warrior– koiran valjaat ovat ergonomisesti muotoiltu ja säädettävä kaulan- ja rinnanympärys tekevät valjaasta hyvin istuvan.

Valjaat on suunniteltu etenkin energisen ja aktiivisen koiran tarpeisiin, sillä valjaat eivät hankaa tai hiosta edes kovemmassa käytössä. Valjaat ovat myös erittäin kevyet ja lähes huomaamattomat laadukkaan verkkoneuloksen ansiosta.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!