Julius-K9 IDC® Powerharness ‑valjaat koiralle

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Julius-K9 IDC® Powerharness on nykyaikainen ja toiminnallinen valjasmalli, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden koirallesi. Valmistettu useista kerroksista älymateriaalia, valjaat säilyttävät muotonsa pitkään, parantavat kestävyyttä ja takaavat mukavan käyttökokemuksen. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeässä, mikä parantaa turvallisuutta. Valjaiden vaaleanpunainen kukkakuviointi tarjoaa tyylikkään yksityiskohdan.

Valjaat ovat saatavilla useissa eri ko’oissa ja väreissä, jotta voit valita juuri koirallesi sopivan. Kahva ja kiinnitysrengas tekevät niistä erittäin käytännölliset (katso kokoja koskevat tiedot). Valjaat ovat myös vettähylkiviä, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan kaikenlaisille ulkoilusäille. Pennuille on saatavilla erityisiä kokoja, jotka varmistavat hyvän istuvuuden ja mukavuuden.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!