Kissanvaljas Feel Meow Nappa

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Feel Meow Nappa- kissanvaljaat on valmistettu pehmeästä ja kestävästä nappanahasta. Valjaat ovat helposti säädettävissä kissalle juuri oikean kokoisiksi, jolloin ne ovat myös turvalliset ja mukavat käyttää. Valjaiden nopeat pikalukot tekevät kuitenkin valjaiden pukemisesta ja riisumisesta helppoa.

Valjaita voidaan säätää sekä kissan kaulan, että rinnan alueelta. Kaulan alueelta säädettävät valjaat vaikeuttavat kissan karkaamista, mikäli ne säädetään oikeisiin mittoihin. Valjaiden kuuluisikin olla riittävän kireät, mutta ei missään tapauksessa puristavat.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!