Koiran nahkavaljaat Feel Leather Sturdy

Petenkoiratarvike.com:
2/5

Voimakkaille ja suurille koirille tarkoitetut nahkaiset Feel Leather Sturdy- valjaat on valmistettu jykevästä ja kestävästä nahasta, joka on luotu kestämään. 

Valjaat on valmistettu pehmeästä lampaan nappanahasta, joten ne kestävät kovempaakin käyttöä ja vain paranevat ajan myötä. Ergonominen malli puolestaan takaa koiralle helpon liikkumisen, ja estää esimerkiksi hankaamista. 

Valjaat ovat säädettävissä sekä kaulalta, että rintakehän ympäriltä. Nämä valjaat siis sopivatkin hyvin eri kokoisille koirille. 

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!