Koiran valjaat FA Training arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active Training -koiran valjaat ovat erinomainen valinta aktiivisille ja vahvoille koirille, jotka tarvitsevat lisäkontrollia ulkoillessaan tai vaelluksilla. Valjaiden vahva rakenne ja selässä oleva kahva tekevät niistä helpon tavan auttaa koiraa hankalassa maastossa tai haastavissa tilanteissa.

Valjaiden etupuolella oleva renkaus mahdollistaa myös reaktiovaljaiden käytön ja auttaa estämään vetämistä. Valjaiden teflon-käsitelty kangas hylkii likaa, mikä tekee niistä helppoja pitää puhtaana. Heijastavat tereet ja 3M-heijastinomeleet lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeässä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!