Koiranpeti Trixie Harvey

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Koiranpeti Trixie Harvey on suunniteltu niille, jotka haluavat tarjota koiralleen parasta. Kun ensimmäistä kertaa näin tämän pedin, huomioni kiinnittyi sen pörröiseen ja ylelliseen ulkonäköön. Puhumattakaan siitä, että kun koira kokeili sitä, sen ilme kertoi kaiken: tämä oli pedin nirvana.

Runsaan täytteen ansiosta pörröpeti tarjoaa koiralle sen kaipaaman mukavuuden ja tuen. Koira voi rentoutua täysin ja jopa valita nukkuma-asentonsa vapaasti. Itse asiassa, huomasin oman koirani viihtyvän paremmin tässä pedissä kuin sohvalla, mikä on aika saavutus.

Pedin materiaalit ovat myös korkealaatuisia. Päällinen on polyesteria ja tuntuu pehmeältä, kun taas sisus on tehty polyesteri-fleecellä, tarjoten lisämukavuutta ja lämpöä kylminä päivinä. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että vetoketjulla irrotettava päällinen voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Patjan käsinpesumahdollisuus on myös suuri plussa, koska se helpottaa puhdistusta huomattavasti.

Pedin pohjassa oleva liukueste on erinomainen lisäominaisuus, erityisesti jos sinulla on liukkaat lattiapinnat kotona. Se pitää pedin paikallaan, kun koira hyppää siihen tai liikkuu unissaan. Värivalinta, valkoinen, on ajaton ja monikäyttöinen, joten se sopii lähes mihin tahansa sisustukseen.

Koot ovat suunnattu keskikokoisille ja suuremmille koirille, joten voit valita juuri sinun koirallesi sopivan koon. Meidän tapauksessamme 100 x 70 cm, paksuus 20 cm, oli täydellinen koko.

Yhteenvetona, Koiranpeti Trixie Harvey on erinomainen valinta koiranomistajille, jotka etsivät sekä mukavuutta että toiminnallisuutta. Pedi on suunniteltu koiran hyvinvoinnin huomioon ottaen ja se näkyy jokaisessa yksityiskohdassa.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!