M-Pets Frozen viilennysmatto

Petenkoiratarvike.com:
2/5

M-Pets Frozen -viilennysmatto helpottaa lemmikin tukalaa oloa lämpiminä kesäpäivinä, vähentäen samalla myös lämpöhalvauksen riskiä. Viilennysalusta aktivoituu kosketuksesta, ja sen ihoa viilentävä vaikutus kestää pitkään. Kun viilentävä vaikutus loppuu, on viilennysmatto taas hetken kuluttua valmis käyttöön pienen tauon jälkeen.

M-Pets Frozen -viilennysmatto on helppo sijoittaa kotiin, ja se kulkee kätevästi mukana myös esimerkiksi matkalla, näyttelyissä tai lemmikin häkissä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!