Nutrolin Hip & Joint

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrolin Hip & Joint on erityisesti kehitetty tukemaan koiran nivelten hyvinvointia ja liikkuvuutta. Tämä ainutlaatuinen niveltuote yhdistää omega-3-rasvahappoja ja nivelravinteita, tarjoten koiralle tuplasti tehoa nivelille. Nutrolin Hip & Joint on markkinoiden ainoa niveltuote, jossa on runsaasti molempia. Kalaöljyn ja nivelravinteiden yhdistelmä on vahvempi kuin kumpikaan yksin, ja se tukee erityisesti ikääntyvän koiran hyvinvointia ja elämänlaatua.

Nutrolin Hip & Joint on valmistettu tutkituista, lääkelaatuisista raaka-aineista, ja se on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Maistuva tuote on helppo lisätä päivittäin koiran ruokaan, ja avattu pakkaus tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää kolmen kuukauden kuluessa.

Tiesitkö, että omega-3-rasvahapot tukevat nivelten aineenvaihduntaa nivelrikon yhteydessä? Nivelravinteet ja E-vitamiini vahvistavat omega-3-rasvahappojen vaikutuksia entisestään. Helsingin yliopiston tutkijat testasivat Nutrolin Hip & Joint -valmistetta nivelrikkokoirilla, joilla oli kroonista kipua. Kolmen kuukauden kuluessa kipu väheni merkittävästi.

Valitsemalla Nutrolin Hip & Joint -tuotteen annat koirallesi parhaan mahdollisen tuen nivelille ja liikkuvuudelle. Tuote sopii erinomaisesti niin nuorille, aktiivisille koirille kuin ikääntyville lemmikeille, joiden nivelten hyvinvointiin halutaan panostaa.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!