Nutrolin Iho ja Turkki (skin & coat)

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrolin Skin & Coat on erinomainen ravintolisä, joka on suunniteltu erityisesti koiran ihon ja turkin hyvinvoinnin tueksi. Tuote sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka ravitsevat ihoa ja parantavat ihon luontaista suojakerrosta. Nutrolin Skin & Coat sopii erinomaisesti kuivalle iholle, karvanlähdön hillitsemiseen sekä hiivan ja hilseen taltuttamiseen.

Nutrolin Skin & Coat toimii myös sisäisenä tassuvoiteena ja suojaa kynsien halkeilulta. Lisäksi se tukee atopian ja muiden ihotulehdusten hoitoa, ja se sopii kaikenikäisille koirille. Tuote viimeistelee näyttelykoiran kehää varten ja on helppo lisätä päivittäin ruoan joukkoon.

Ainutlaatuisessa patentoidussa koostumuksessaan Nutrolin Skin & Coat ei sisällä lainkaan kalaöljyä. Maistuva tuote on saatavilla 265 ml ja 1000 ml kokoisina pakkauksina. Avattu pakkaus tulee säilyttää jääkaapissa ja käyttää neljän kuukauden kuluessa.

Tiesitkö, että välttämättömiä rasvahappoja, erityisesti omega-6 linolihappoa, tarvitaan ihon luontaisen suojakerroksen eli läpäisyesteen ylläpitoon? Huonosti toimiva läpäisyeste aiheuttaa ihon kuivumista ja altistaa iho-ongelmille. Nutrolin Skin & Coat -öljyseos sisältää linolihapon vaikutusta tukevia rasvahappoja: alfa-linoleenihappoa, gamma-linoleenihappoa (GLA) ja stearidonihappoa (SDA) sekä luonnollista E-vitamiinia. Iho & turkki -öljyn koostumus on patentoitu useissa Euroopan maissa ja USA:ssa. Valitsemalla Nutrolin Skin & Coat -tuotteen pidät koirasi ihon ja turkin terveenä ja kauniina!

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!