Purina Veterinary Diets Canine HA Hypoallergenic

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Purina Veterinary Diets Caninen HA Hypoallergenic on yksi markkinoiden parhaista tuotteista koiran ruoansulatuksen parantamiselle. Se sisältää laadukkaita ainesosia, sekä muita ominaisuuksia, jotka nostavat koiran elämänlaatua ja tyytyväisyyttä suuresti. 

Tämä kuivaravinto on myös täydellinen koirille, jotka kärsivät erilaisista ruoka-aine allergioista. Tuotteen pääaineita ovat esimerkiksi maissitärkkelys, hydrolysoitu soijaproteiini, kivennäisaineet, kookosöljy, sokeri, rapsiöljy, soijaöljy, sekä kalaöljy. Se sisältää myös erilaisia vitamiineja, kuten E-vitamiinia, jotka tekevät koiran immuunijärjestelmästä voimakkaamman.

Vitamiinien lisäksi se sisältää myös tärkeitä omega-3-rasvahappoja, jotka antavat tälle ruoalle paljon positiivisia terveysvaikutuksia.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!