Royal Canin Gastro Intestinal

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Royal Canin Gastro Intestinal on Royal Caninin paras tuote herkkävatsaisille koirille. Se sisältää hienovaraisesti valittuja ainesosia, jotka pitävät huolen koirasi terveydestä ja auttavat herkkävatsaisen koiran elämänlaadun ylläpitoa. 

Royal Canin Gastro Intestinal on maailmanlaajuisesti tunnetun koiranruokavalmistaja Royal Caninin kehittämä ja valmistama. Yritys on tehnyt suuren määrän työtä tuotteeseen liittyvän tutkimuksen parissa ja on kehittänyt ratkaisuja, jotka ovat täydellisiä koirien ruoansulatukselliselle terveydelle. 

Tuote auttaa koiran ruoansulatuksen tehostamisessa ja antaa koirallesi laadukasta ravintoa, ilman vääränlaisista ruoista aiheutuvia terveysongelmia. Tuote koostuu esimerkiksi riisistäkuivatuista siipikarjanvalkuaisistamaisistaeläinrasvoista, sekä kivennäisaineista. Se toimitetaan kuivassa muodossa. 

Tuote sisältää kaikkien edellämainittujen ainesosien lisäksi myös EPA– ja DHA-rasvahappoja, jotka ovat innovatiivinen ja järkevä ratkaisu koiran ruoalle. Nämä rasvahapot valmistajan mukaan ylläpitävät suoliston normaalia toimintaa. 

Kaikki tuotteen ainesosat on erittäin hienovaraisesti ja laboratoriossa toteutetun tutkimustyön perusteella valittu tukemaan koiran ruoansulatuskanavan hyvinvointia kaikilla tavoin. 

Ainesosat ovat myös koirien maailmanlaajuisesti rakastamia ja ruoka on tutkimusten mukaan koirille erittäin maittavaa, vaikka koiran ruokahalu olisi kärsinyt esimerkiksi sairauden vuoksi. Royal Canin Gastro Intestinal on myös siitä hyvä vaihtoehto koiralle, että se sisältää suuren määrän energiaa, jotta koira jaksaisi elää mahdollisimman aktiivista ja mukavaa elämää, vaikka sillä olisikin heikko vatsa. 

Tuote tutkimusten mukaan parantaa koiran mielenterveyttä ja tyytyväisyyttä elämäänsä. Se on siis juurikin tästä syystä täydellinen vaihtoehto koiranomistajille, jotka haluavat pitää huolta herkkävatsaisen koiran terveydestä ja hyvinvoinnista.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!