Royal Canin Renal Cat Chicken

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Royal Canin Renal Cat Chicken-tuotteet ovat yksi Royal Caninin parhaista tuotteista kissojen munuaisten vajaatoiminnan hoitamiseen. Tuotetta myydään sekä märkänä, että kuivana ruokana hyvinkin edulliseen hintaan. 

Se sopii munuaisten vajaatoiminnan hoitamisen lisäksi myös esimerkiksi munuaisten kuormituksen vähentämiseen, sekä ruokahalun ylläpitämiseen. Tuotetta on kehuttu hyvinkin herkulliseksi, sillä se sisältää nimensä mukaisesta maukasta kanaa, josta kissa varmasti nauttii. 

Royal Canin on myös kehittänyt tuotteen siten, että sen fosforipitoisuus on mahdollisimman alhainen. Tämä johtuu siitä, että ruoan suurempi fosforipitoisuus on huonoksi kissojen munuaisten toiminnalle. Ruoan positiivisia vaikutuksia munuaisille antavat myös esimerkiksi sen EPA- ja DHA-rasvahapot, sekä kehuttu antioksidanttiyhdiste. 

Tuote koostuu enimmäkseen liha- ja eläinperäisistä tuotteista (4% kanaa), viljoistaöljyistä ja rasvoistakivennäisaineistakasviperäisistä tuotteista, sekä sokereista. Tuote sopii kissoille, jotka ovat yli 1-vuotiaita. 

Ennen käytön aloittamista kannattaa vierailla eläinlääkärillä, jotta saat ammattilaisen mielipiteen tuotteen käytön aloittamisen tarpeesta, sekä muista yksityiskohdista.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!