vidaXL Koiran ulkohäkki teräs 18,43 m²

/5

Tämä monipuolinen koiranhäkki on ihanteellinen ratkaisu leikkiin, harjoitteluun ja koirien turvalliseen pitämiseen. Se tarjoaa erinomaisen leikkiparatiisin niin aikuisille koirille kuin useille pennuillekin yhtä aikaa. Tilava ja kestävä rakenne mahdollistaa mukavan ympäristön koirille ja pennuille.

Terästangoista valmistetut seinät ovat paitsi kestävät, myös mahdollistavat hyvän ilmankierron. Ne ehkäisevät ilkivaltaa ja estävät odottamattomia onnettomuuksia. Lujatekoinen jauhemaalattu teräsrakenne takaa häkin kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Häkin saranoidun oven lukittava salpajärjestelmä lisää turvallisuutta ja suojaa koiriasi. Huomioi, että häkin asennus vaatii jonkin verran kokoamista.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!