Parhaat Julius K9 valjaat (2024)

Julius K9 Power valjaat

JULIUS-K9® on yksi Euroopan johtavista koiranvaljaiden valmistajista. Yhtiö tuottaa laadukkaita, innovatiivisia valjaita, hihnoja ja tarvikkeita aktiivisille ja urbaaneille koirille sekä niiden omistajille. Julius K9 valjaat ovat tulleet tunnetuksi laadukkuudestaan ja käytännöllisyydestään.

Julius k9 valjaat, joita suosittelemme

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Julius-K9® IDC Power mini valjaat ovat laadukkaat ja tukevat valjaat, jotka on suunniteltu niin aktiiviseen harrastamiseen kuin jokapäiväiseen lenkkeilyynkin. Nämä ergonomiset valjaat jakavat paineen tasaisesti koiran rintakehälle ja tarjoavat mukavuutta koiran päällä. Ne on varustettu portaattomasti säädettävällä tarrakiinnityksellä, joka sopii jokaisen koiran yksilöllisiin tarpeisiin. Valjaissa on myös tukeva kahva ja heijastimet, jotka parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta pimeässä.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Julius K9 IDC Power -valjaat tarjoavat koiralle erinomaisen mukavuuden ja tuen, oli kyseessä sitten retkeily, työkoirien aktiviteetit tai jokapäiväinen lenkkeily. Ergonomisesti muotoiltu valjas jakaa paineen tasaisesti koiran rintakehälle, ja säädettävä tarrakiinnitys tekee siitä helpon käyttää. Rintaremmi on alempana kuin perinteisissä K9-valjaissa, minkä ansiosta hengitys on esteetöntä ja eturaajojen liike vapaa.

Tukeva kahva valjaissa parantaa koiran hallintaa, ja piilotettavat kahva ja D-lenkki estävät koiraa takertumasta vapaana ollessaan. Lisäturvana pimeällä, valjaissa on kaksi silmukkaa valojen kiinnittämistä varten ja heijastintikkaukset sekä heijastimet tuovat lisänäkyvyyttä. Laadukkaat materiaalit takaavat valjaiden pitkäikäisyyden ja kestävyyden käytössä.

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Julius-K9 IDC® Powerharness on nykyaikainen ja toiminnallinen valjasmalli, joka tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden koirallesi. Valmistettu useista kerroksista älymateriaalia, valjaat säilyttävät muotonsa pitkään, parantavat kestävyyttä ja takaavat mukavan käyttökokemuksen. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeässä, mikä parantaa turvallisuutta. Valjaiden vaaleanpunainen kukkakuviointi tarjoaa tyylikkään yksityiskohdan.

Proshop.fi:
5/5

Julius-K9:n IDC® Powerharness -valjaat edustavat modernia ja käytännöllistä muotoilua, joka sopii erinomaisesti koiranpennuille. Valjaat on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista, joka pitää ne pitkään hyvässä kunnossa. Ne on suunniteltu tarjoamaan pennulle mukavuutta, ja niiden pienten heijastimien ansiosta pentu on näkyvä myös pimeässä.

Koiranvaljaat: Nykyaikainen vaihtoehto kaulapannalle

Koiranvaljaat kehitettiin alun perin korvaamaan kaulapannat. Niiden päätehtävä oli hyödyntää tehokkaammin koiran vetovoimaa, mutta nykyään monet suosivat valjaita kaulapantojen sijaan. Valjaat auttavat tarvittaessa pidättämään koiraa, samalla säästäen koiran kaulaa ja mahdollistaen vapaan hengityksen. Erityisesti pienille koirille, pennuille ja vanhoille koirille suositellaan valjaiden käyttöä, ellei se jostain syystä ole mahdollista.

Ennen koiranvaljaiden ostamista on syytä miettiä, etsitkö varusteita lyhyille kävelyille vai pitkille retkille. Kaupungissa rintavaljas olisi paras valinta päivittäisiin kävelyihin. Pujottamalla se koiran pään yli, voit laittaa sen lemmikillesi yhdellä kertaa. Tämä auttaa sinua aloittamaan aamun, kun koira on innokas lähtemään. Oikeanlainen hihnan käyttö ja valjaiden oikea säätäminen tekevät tästä tyyppisestä valjaasta käytännöllisen, jos haluat pitää koirasi lähelläsi tai saatat joutua pysäyttämään sen nopeasti.

Katso täältä meidän vertailu artikkeli ja löydä parhaat valjaat koirallesi.

IDC®Powerharness: Yksi suosituimmista koiranvaljaista

Julius-K9®:n IDC®Powerharness-valjaat, jotka on suunniteltu GreenZone-suunnitteluperiaatteen mukaan, ovat yksi suosituimmista koiranvaljaista. Ne eivät rasita koiran kaulaa ja sallivat etujalkojen vapaan liikkumisen. Rintaremmi kulkee samassa suunnassa kuin hihna, joten voimanjako keskittyy rintalastaan. Selässä oleva vahva kahva on hyödyllinen liikuttaessa kaupungissa. Sovittaen itsensä urbaaniin ympäristöön, IDC®Powerharness toimii myös näkyvyysliivinä.

Pitkät kävelyt ja retket luonnossa

Paitsi päivittäiset kävelyt, jokainen koira nauttii kaupungista pakenemisesta ja luontoon suuntaamisesta. Tällöin ei ole vain tärkeää, että sinulla on mukavat kengät retkiä varten, mutta myös että tarjoat saman mahdollisuuden koirallesi. Juuri tässä hengessä IDC®Longwalk-koiranvaljas suunniteltiin, tehden siitä erinomaisen varusteen pidemmille retkille.

Tämän Y-valjaan erityisominaisuus on, että kolme sen kohtaa ovat aktiivisia ja joustavia, joten se vastaa jokaiseen liikkeeseen. Tämä on Duo-Flex®-järjestelmä, johon hihna kiinnitetään, mikä antaa teille molemmille tuntea vain lievän nykäisyn, kun hihna on kireällä. Kahva on taivutettu taaksepäin valjaiden selkäosassa ja tarjoaa turvallisen otteen. Koirasi suojana on heijastavia elementtejä, koska näkyvyys on tärkeää myös kaupungin ulkopuolella.

Yksilölliset tarrat: Lisäksi Julius-K9® -valjaissa

Yksi Julius-K9®:n globaalisti menestyneistä innovaatioista on valjaiden vaihdettavat, mukautetut tarrat. Käyttämällä tarrat, voit tehdä lemmikkisi valjaat ainutlaatuiseksi tai päivittää ne kerralla. Hauskojen tekstien lisäksi puhelinnumero tai “Älä silittä” -teksti voivat olla hyödyllisiä.

Valjaiden ostamisen huomioitavia seikkoja

Oikean koon valinta on ensisijaisen tärkeää koiranvaljaille, koska liian pieni valjas voi olla epämukava. Koirat voivat luikerrella pois liian suuresta tai väärin asetetusta valjaasta, olipa kyseessä rinta- tai Y-valjas. Mittaa siis aina lemmikkisi kaula, rinta ja paino ennen kuin valitset koon, vaikka sinulla olisi ollut valjaat ennen. Valjaiden erilainen rakenne saattaa aiheuttaa eroja kokotaulukoissa. Muista, että koira muuttuu ja kasvaa. Käytettyjä valjaita tulee siis säätää ajan myötä.

Lue lisää Julius-K0 merkistä täältä.

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Etkö löytänyt juuri koirallesi sopivat valjaat?

Valikoimastamme löydät laadukkaat koiran valjaat huippumerkeiltä: esim. Julius K9, Rukka, Hurtta, Non-Stop ja Feel Active. Koiran valjaat kannattaa valita huolella, jotta ulkoilu olisi mahdollisimman turvallista ja mukavaa. Koiran koko, rakenne ja liikkumistapa vaikuttavat sopivan valjaan valintaan.