Applaws Cat Adult Chicken & Duck

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Applaws Cat Adult Chicken & Duck on huippulaatuinen, viljaton kissanruoka, joka on suunniteltu erityisesti aikuisille kissoille. Sen ainutlaatuinen koostumus, jossa on 80 % kanaa ja ankkaa, tarjoaa täysravinnon ja herkullisen makuelämyksen kissallesi. Tämä proteiinipitoinen, herkkien kissojen tarpeisiin sopiva ruoka sisältää laadukasta lihaa ilman eläinperäisiä sivutuotteita ja 20 % kasviksia.

Applaws Chicken & Duckin terveysvaikutukset ovat moninaiset: se auttaa ylläpitämään kissan ihannepainoa ja lihaskuntoa sekä sisältää lohiöljyä, joka on rikas omega-3- ja omega-6-rasvahappojen lähteinä. Nämä rasvahapot edistävät kissan turkin kiiltoa ja ihon kimmoisuutta, kun taas prebiootit ja juurikasleike tukevat suoliston toimintaa ja terveyttä.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!