Nutrima Cat Health Urinary

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Nutrima Cat Health Urinary on laadukas, funktionaalinen ja holistinen kuivaruoka aikuisille kissoille, joka on suunniteltu tukemaan virtsateiden terveyttä. Tämä viljaton täysravinto sisältää ProDen Plaque Off® -ainetta hampaiden hyvinvoinnin tueksi. Taimen ja ankka ovat korkealaatuisia eläinproteiinin lähteitä, ja ne tarjoavat runsaasti välttämättömiä omega-rasvahappoja, jotka edistävät turkin kiiltoa, kauneutta ja nivelterveyttä. Karpalo ja tyrnimarja tukevat virtsateiden hyvinvointia, ja methioniini sekä ammoniumkloridi voivat auttaa happamoittamaan virtsaa ja tukemaan optimaalista pH:ta virtsateissä.

Ruoan sisältämät luonnolliset antioksidantit voivat auttaa hillitsemään solujen hapettumista ja suojaamaan kehoa ympäristön kuormitusta vastaan. Prebiootit ja erilaiset kuidut tukevat suoliston toimintaa, auttaen kissaa hyödyntämään ravintoaineet tehokkaasti. Kuivaruokaa suositellaan yhdistettäväksi märkäruoan kanssa, jotta kissan nesteytys ja hampaiden hyvinvointi pysyvät optimaalisina. Nutrima-tuotteet on kehitetty yhdessä ravitsemustieteilijöiden ja lemmikkialan ammattilaisten kanssa, ja ne täyttävät kissasi korkeimmat laatuvaatimukset.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!