Golden Eagle Holistic Sensitive Cat 2 kg

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Golden Eagle Holistic Sensitive Cat on luonnollisista ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettu viljaton täysravinto kissalle. Tämä tasapainoinen ja tarkoin suunniteltu holistinen kissanruoka on erityisesti kehitetty herkkävatsaisille ja allergiaoireisille kissoille. Ruoka sisältää luonnollisia ja korkealaatuisia raaka-aineita sekä prebiootteja ja probiootteja, jotka edistävät kissan suoliston terveyttä.

Viljattoman täysravinnon proteiinin lähteinä toimii kana, ja sen koostumus on luonnollinen, sisältäen korkealaatuisia raaka-aineita. Erityiset holistiset pre- ja probiootti-lisäravinteet, BioHealth® ja LactoHealth®, tukevat suoliston terveyttä entisestään. Golden Eagle Holistic Sensitive Cat -kissanruoka ei sisällä keinotekoisia maku-, väri- tai säilöntäaineita, mikä tekee siitä turvallisen ja terveellisen vaihtoehdon herkkävatsaisille ja allergiaan taipuvaisille kissoille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!