Carnilove Cat Duck and Pheasant

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Carnilove Cat Adult Duck & Pheasant on viljaton täysravinto kissoille, joka sisältää 75 % ankkaa ja fasaania. Tämä lajityypilliseen ruokavalioon perustuva kissanruoka on täysin vapaa viljasta, perunasta ja bataatista. Carnilove-täysravinto tarjoaa laadukkaita ja ravintorikkaita raaka-aineita, joiden avulla kissa saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, vitamiinit, mineraalit ja antioksidantit luuston, lihasten ja vastustuskyvyn ylläpitämiseen koko elämänsä ajan.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!