Applaws Cat Kalalajitelma – märkäruoka

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Applaws Cat kalalajitelma 12 x 70 g on herkullinen kokoelma Applaws-märkäruokia aikuisille kissoille. Nämä laadukkaat märkäruoat on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, eivätkä sisällä lisättyjä maku- tai väriaineita. Applaws-kalatuotteiden valmistuksessa käytetty kala on pyydystetty ekologisesti kestävillä menetelmillä, mikä tekee ruoasta eettisen valinnan. Lisäksi kala sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä kissan hyvinvoinnille.

Applaws Cat -märkäruoat on suunniteltu täydennysravinnoksi aikuisille kissoille. Ne toimivat erinomaisena lisänä kissan täysravintoon, tarjoten monipuolisuutta ja vaihtelua ruokavalioon. Suosittelemme yhdistämään Applaws-märkäruokia muiden laadukkaiden kissanruokien kanssa, jotta kissasi saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet ja nauttii samalla herkullisista mauista.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!