Arthur punottu design sänky

/5

Arthur-koiransänky tarjoaa vaikuttavan muotoilun, erinomaisen laadun ja mukavuuden yhdistelmän. Korotettu tammirunko luo koirallesi turvallisuuden tunteen ja suojan, kun taas pehmustettu tyyny houkuttelee mukaviin päiväunihetkiin.

Korotettu sänky suojaa koiraa kylmiltä vetoilta ja tarjoaa huippuluokan unikokemuksen. Uskomme, että koirat ansaitsevat parasta ja että kotisi sisustuksen tulee olla yhtä kaunis kuin kodin asukkaat.

Käsin veistetyt yksityiskohdat ja ylellinen verhoilukangas tekevät Arthur-sängystä ainutlaatuisen ja sulautuvan kaikkiin sisustuksiin.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!