Classic nova ortopedinen koiran peti

/5

Samettisen pehmeä Classic Nova -koiranpeti tarjoaa rennon kotoisuuden ja parhaan nukkumismukavuuden. Klassinen muotoilu ja kauniit vakosamettikuviot miellyttävät silmää ja sopivat moneen tilaan. Sertifioidun valmistajan kanssa suunniteltu monikerroksinen patja koostuu SleepTech-geelistä ja ilmaa läpäisevästä erikoisvaahtomuovista, jotka yhdessä takaavat koirallesi erinomaisen nukkumismukavuuden ja tuen selkärangalle.

Nopeasti asennonmuutoksiin mukautuva ja hengittävä patja on erinomainen ratkaisu koirille. Tencel-suojus on myrkytön, erittäin hyvin hengittävä ja silkinpehmeä. Lisävarusteena on saatavilla CoolPlus-patjansuojus.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!