Classic smooth ortopedinen koiran peti

/5

Sveitsiläisen Labonin Classic Smooth sänky on taidokkaasti suunniteltu yhdistelmä muotoilua, toiminnallisuutta ja laatua. Ulkokäyttöön soveltuvana se sopii erinomaisesti terassille. Päällyskankaat ovat ihoystävällisiä, kulutusta kestäviä ja likaa sekä vettä hylkiviä. Naarmuuntumaton ja 100-prosenttisesti valonkestävä päällinen pitää ulkonäkönsä vuosien käytön jälkeenkin. Kudosrakenne estää koirankarvojen tunkeutumista, jolloin ne on helppo harjata pois.

Monikerroksinen patja, suunniteltu yhdessä sertifioidun valmistajan kanssa, koostuu uusista materiaaleista, kuten SleepTech-geelistä ja ilmaa läpäisevästä erikoisvaahtomuovista. Nämä yhdessä takaavat koiralle parhaan nukkumismukavuuden. Patja mukautuu asennonmuutoksiin nopeasti ja on hengittävä. Tencel-suojus on myrkytön, hyvin hengittävä ja silkinpehmeä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!