Concept for Life Veterinary Diet Renal

Zooplus.fi:
4/5

Concept for Life-yhtiön Veterinary Diet Renal-tuotteet ovat täydellinen ruokavaihtoehto kissoille, jotka kärsivät erilaisista ongelmista munuaisten toiminnan kanssa.

Yritys on kehittänyt tieteellisillä menetelmillä maukkaan ja monipuolisen kombinaation, jolla on positiivisia vaikutuksia kissasi terveydelle ja tyytyväisyydelle. Tämä erityisravinto sisältää kaikkea, jota voisit laadukkaalta kissanruokatuotteelta odottaa.

Se sisältää vain vähäisen määrän fosforia, jotta kissan munuaiset voivat käsitellä ravinnon mahdollisimman tehokkaasti. Se sisältää myös kalsiumia, D-vitamiinia, sekä puriinia, jotka ylläpitävät kissasi yleistä terveyttä.

Muita pääainesosia ovat myös esimerkiksi riisimaissisiipikarjanrasvanautaproteiini (kuivattu)vehnäsiipikarjaproteiini (paljon kanaa, kuivatu ja uutettu), maissigluteeni, sekä maukas kuivattu juurikasleike (sokeri poistettu). 

Omistajan kannattaa kuitenkin huomioida, että tämä ruoka ei sovi kissanpennuille tai imettäville emoille. Tästä huolimatta, se on erittäin laadukas vaihtoehto kaikenlaisten kissojen tarpeille.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!