Virbac Veterinary HPM Cat Kidney Support K1

Zooplus.fi:
4/5

Virbac Veterinary HPM Cat Kidney Support K1 on sekä eksperttien, että kissanomistajien kehuma tuote, jolla on täydellinen sopivuus kissoille, joilla on kroonisia tai väliaikaisia ongelmia munuaisten toiminnallisuuden kanssa.

Tämä Virbacin kehittämä kissojen kuivaruoka on kehitetty juuri siten, että se sisältää täydellisen määrän munuaisten toimintaa edistäviä ainesosia. Sitä on myös kehuttu erittäin maukkaaksi, sillä kissat eivät ole löytäneet sen mausta minkäänlaisia puutteita.

Suurimpia ainesosia tässä kissanruokavalmisteessa ovat esimerkiksi dehydratoitu sika- ja siipikarjaproteiini, riisi, eläinrasvat, herne, perunatärkkelys, perunaproteiini, mineraalisuolat, sekä laadukas hydrolysoitu sika- ja siipikarjaproteiini.

Tuote sisältää myös alhaisen fosforipitoisuuden ja kitosaania. Se sisältää myös erilaisia terveyttä edistäviä omega-3-rasvahappoja, vitamiinien lisäksi.

Tuote sopii kaiken tämän lisäksi myös kissoille, jotka eivät pysty käsittelemään ruokaa järin tehokkaasti. Tämä johtuu siitä, että tuote sisältää ruoansulatusta edistäviä maitohappobakteereja, sekä probiootteja. Tuote on siis kaikin puolin järkevä valinta.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!