Kattovit Renal Diet

Zooplus.fi:
5/5

Kattovit tunnetaan yhtenä parhaista kissanruoan valmistajista. Yhtiön Renal-tuotteet ovat täydellisiä esimerkkejä yrityksen panostuksesta laadukkaan ja terveellisen kissanruoan valmistukseen.

Tuote on saatavilla sekä kuivana, että märkänä. Useat uskolliset kissanomistajat ovat kehuneet tuotetta kissan pelastajaksi, sillä se sai ruoanhalunsa menettäneen, munuaisongelmista kärsineen kissan syömään uudestaan. 

Renal-tuotteet koostuvat laadukkaista ja maukkaista ainesosista, jotka pitävät kissan terveyden yllä ja tekevät syömisestä mukavaa. Tuotteeseen on myös lisätty esimerkiksi hyödyllisiä vitamiineja, kaliumsitraattia, sekä tauriinia ja sen fosforin määrää on vähennetty.

Muita pääainesosia ovat esimerkiksi liha ja lihan sivutuotteet, kananmuna ja munatuotteet, viljat, kasviperäiset sivutuotteet, öljyt ja rasvat, hiivat, sekä maukas kala.

Tuote parantaa kissojen munuaisten toimintaa esimerkiksi siten, että se estää oksalaattikristallien syntymisen. Oksalaattikristallit ovat suuria ongelman aiheuttajia kissan elimistössä ja Renal-tuotteet ovat täydellinen vaihtoehto niiden syntymisen välttämiselle.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!