Curli Vest Clasp Air-mesh valjaat

Zooplus.fi:
5/5

Curli Clasp – Uudistunut versio suositusta Curli Air-Mesh valjaasta tarjoaa helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta koirasi ulkoiluun. Ainutlaatuinen Curli Clasp -solki mahdollistaa valjaiden ja talutushihnan nopean kiinnityksen yhdellä kädellä, ja soljen kestävä POM-materiaali takaa jopa 100 kg venytysvoiman kestävyyden. Lisäksi solki on kevyt ja vähentää melua. Air-mesh materiaali mahdollistaa ilmavuuden, jolloin valjaat kuivuvat nopeasti ja pysyvät viileinä myös kuumina kesäpäivinä. Valjaat ovat jopa 20% kevyemmät kuin edeltäjänsä!

Paranneltu leikkaus tarjoaa isommat aukot jaloille, mikä takaa paremman liikkuvuuden ilman hankausta. Ergonominen muotoilu jakaa venytysvoiman koiran kaulasta rintakehälle, estäen epämukavuutta ja vaarallista painetta kaulassa. Säädettävät tarranauhat helpottavat valjaiden sovittamista koiran kehon muotoon.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!