Tre Ponti Easy Fit valjaat

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Tre Ponti Easy Fit -valjaat on suunniteltu helposti puettaviksi, sillä ne voidaan pukea kummin päin vain. Valjaat ovat myös hyvät kissan valjaat, sillä ne on suunniteltu sopimaan pienille lemmikeille. Koiran etujalat asetetaan valjaiden keskelle, valjaat vedetään ylös ja narussa oleva lukko kiristetään sopivaksi. Valjaat ovat siis erittäin helppo ja nopea pukea, eivätkä ne sisällä lukkoja tai solkia.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!