Koiran valjaat FA Soft arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active Soft -valjaat ovat erittäin pehmeät ja mukavat pienille koirille ja kissoille. Kevyt verkkokangasmateriaali takaa hyvän istuvuuden ja jakaa paineen tasaisesti, jolloin lemmikkisi ei tunne epämukavuutta kävellessään valjaissa. Soft-valjaat on helppo pukea ja säätää koirasi rinnanympärysmittaan sopivaksi. Heijastavat tereet ja 3M-heijastimet parantavat näkyvyyttä hämärässä liikuttaessa. Valjaat ovat kestäviä ja korkealaatuiset metalliosat ja pikalukko takaavat niiden pitkän käyttöiän. Muista, että Soft-valjaat sopivat vain pienille ja rauhallisille koirille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!