Feel Active heijastava koiran parkatakki arvostelu

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Näy koirasi kanssa hämärtyvissä illoissa ja hanki heijastava Feel Active koiran parkatakki. Takki on näyttävä ja näkyvä, sekä suojaa koirasi sateelta, tuulelta sekä kylmältä. Matala helmalinja suojaa isot lihasryhmät ja etuosan muotoilu mahdollistaa koirasi vapaan liikkuvuuden. Takin niskassa oleva tuplavetoketju mahdollistaa erilaisten valjaiden tai remmin käytön.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!