Makuualusta Back on Track

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Back on Track makuualusta pitää lemmikin nivelet ja lihakset lämpimänä lämpöä heijastavan vaikutuksen ansiosta. Back on Track -tuotteissa on käytetty Welltex -kangasta, joka heijastaa kankaassa olevien keraamisten partikkelien avulla osan kehon tuottamasta lämmöstä takaisin infrapuna-aaltoina. Tämä vähentää lihasjännitystä ja lisää esimerkiksi verenkiertoa.

Makuualusta on täydellinen etenkin paljon liikkuville koirille, seniorikoirille sekä koirille, joka rakastavat lämpöä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!