Pedigree DentaStix ChewyChunx Maxi

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Pedigree DentaStix Chewy Chunx Maxi -purupalat ovat suunniteltu tarjoamaan tieteellisesti todistettu tapa puhdistaa suurempien koirien hampaita. Nämä Pedigreen eläinlääkäreiden kanssa kehitetyt purupalat sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka tukevat hampaiden hyvinvointia. Herkullisen naudanlihan makuiset purupalat ovat maittava lisä koiran ruokavalioon, ja ne sisältävät alle 2 % rasvaa sadassa grammassa.

Pedigree DentaStix Chewy Chunx Maxi -purupalat eivät sisällä lisättyä sokeria eikä keinotekoisia maku- tai väriaineita, mikä tekee niistä terveellisen vaihtoehdon koirasi herkuille. Ne on suunniteltu erityisesti yli 15 kg painaville koirille. Annostus on seuraava: 3 purupalaa päivässä 15-20 kg koirille, 4 purupalaa 20-25 kg koirille ja 5 purupalaa yli 25 kg koirille. Purupalat tulee käyttää viikon kuluessa avaamisesta, ja pakkaus tulee säilyttää suljettuna.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!