Pedigree Dentastix Medium

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Pedigree Dentastix Medium on innovatiivinen makupala koirille, joka tarjoaa tieteellisesti todistetun keinon vähentää hammaskiven ja plakin muodostumista. Tämä tuote on suunniteltu torjumaan yli 3-vuotiaiden koirien yleistä iensairausongelmaa tarjoamalla päivittäisen hampaiden hoidon ratkaisun, joka on samalla herkullinen palkinto koiralle.

Dentastix sisältää viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita sekä kasvivalkuaistiivisteitä, rasvoja ja öljyjä. Tämä vähärasvainen ja sokeriton tuote on suunniteltu täydentämään koiran päivittäistä ruokavaliota ja kattamaan enintään 15 % koiran päivittäisestä energiansaannista. Tuotetta suositellaan yli 4 kuukauden ikäisille koirille, ja yksi Dentastix Large purupala päivässä suurille, yli 25 kg painaville koirille.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!