Pedigree Dentastix Large

Petenkoiratarvike.com:
4.5/5

Pedigree Dentastix Large on koirien hampaiden ja ikenien hoitoon suunniteltu makupala, jonka erityinen rakenne ja puhdistava koostumus auttavat vähentämään hammaskiven ja plakin muodostumista. Hampaiden hoito on erityisen tärkeää, sillä yli 80 % yli kolmivuotiaista koirista kärsii iensairauksista. Tieteellisesti todistetusti Pedigree DentaStix vähentää hammaskiven muodostumista jopa 80 %, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun suun terveyden ylläpitämiseen.

Pedigree Dentastix koostuu viljasta, kasviperäisistä tuotteista, kivennäisistä, liha- ja eläinperäisistä tuotteista, kasvivalkuaistiivisteistä sekä rasvoista ja öljyistä. Se on vähärasvainen eikä sisällä lisättyä sokeria, ja se täydentää koiran päivittäistä ravintoa, kattaen enintään 15 % koiran päivittäisestä energiansaannista. Suositellaan yli neljän kuukauden ikäisille koirille, suuremmille, yli 25 kg painaville koirille annetaan yksi Dentastix Large purupala päivässä.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!