Pedigree DentaStix ChewyChunx Mini

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Pedigree DentaStix Chewy Chunx Mini -purupalat tarjoavat tieteellisesti todistetun tavan puhdistaa koiran hampaita. Nämä purupalat on kehitetty yhdessä Pedigreen eläinlääkäreiden kanssa, ja ne sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka edistävät hampaiden hyvinvointia. Herkullisen naudanlihan makuiset purupalat ovat maittava herkku koiralle, ja ne sisältävät alle 2 % rasvaa sadassa grammassa.

Pedigree DentaStix Chewy Chunx Mini -purupalat eivät sisällä lisättyä sokeria eivätkä keinotekoisia maku- tai väriaineita, joten ne ovat terveellinen vaihtoehto koiran herkuille. Ne on suunniteltu erityisesti 5-15 kg painaville koirille, ja niitä annetaan päivittäin koiran painosta riippuen: 3 purupalaa 5-9 kg koirille, 4 purupalaa 9-13 kg koirille ja 5 purupalaa 13-15 kg koirille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!