Pedigree Dentastix koiran hampaiden hyvinvointiin (2024)

Pedigree Dentastix koiran hampaiden hyvinvointiin

Koirien hampaiden hoito on ensiarvoisen tärkeää, ne ovat koiralla muutakin kuin syömistä varten ja hampaiden hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koirasi hyvinvointiin. Miksi hampaiden hoito ei voisi olla mukavaa? Se on Pedigree Dentastixin avulla! Päivittäin syötynä nämä herkulliset purutangot edistävät koirien hampaiden terveyttä ja vähentävät tutkitusti hammaskiven muodostumista.

Ihmisen paras ystävä tarvitsee yhtä säännöllistä hampaiden hoitoa, kuin me ihmisetkin. Koirien hampaiden hoito on erityisen tärkeää, sillä se vaikuttaa koiran kokonaisvaltaiseen terveyteen. Säännöllisellä kotihoidolla voidaan ehkäistä esimerkiksi ientulehdusta ja parodontiittia, jotka tunnetaankin usein myös ien-, sekä hampaan kiinnityskudosten tulehduksena.

Hampaiden hoito tulisikin aloittaa jo hyvissä ajoin hampaiden ollessa vielä hyvässä kunnossa. Helpointa ja mukavinta hoitoa koiran hampaille on tarjota terveellisen ruokavalion ohella Pedigree Dentastix, joka auttaa huolehtimaan karvakaverisi hampaiden kunnosta. 

Pedigree Dentastix-tuotteet, joita suosittelemme

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Pedigree Dentastix on koirille suunnattu terveyttä edistävä makupala, joka on suunniteltu hoitamaan koiran hampaita ja ikeniä. Erityisrakenteensa ja puhdistavan koostumuksensa ansiosta se auttaa vähentämään plakin ja hammaskiven muodostumista, mikä on erittäin tärkeää koiran suun hyvinvoinnin kannalta. Tämä vähärasvainen ja sokeriton herkku on myös maittava tapa huolehtia koiran suun terveydestä.

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Pedigree Dentastix Medium on innovatiivinen makupala koirille, joka tarjoaa tieteellisesti todistetun keinon vähentää hammaskiven ja plakin muodostumista. Tämä tuote on suunniteltu torjumaan yli 3-vuotiaiden koirien yleistä iensairausongelmaa tarjoamalla päivittäisen hampaiden hoidon ratkaisun, joka on samalla herkullinen palkinto koiralle.

Petenkoiratarvike.com:
4.5/5

Pedigree Dentastix Large on koirien hampaiden ja ikenien hoitoon suunniteltu makupala, jonka erityinen rakenne ja puhdistava koostumus auttavat vähentämään hammaskiven ja plakin muodostumista. Hampaiden hoito on erityisen tärkeää, sillä yli 80 % yli kolmivuotiaista koirista kärsii iensairauksista. Tieteellisesti todistetusti Pedigree DentaStix vähentää hammaskiven muodostumista jopa 80 %, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun suun terveyden ylläpitämiseen.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Pedigree DentaStix Chewy Chunx Mini -purupalat tarjoavat tieteellisesti todistetun tavan puhdistaa koiran hampaita. Nämä purupalat on kehitetty yhdessä Pedigreen eläinlääkäreiden kanssa, ja ne sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka edistävät hampaiden hyvinvointia. Herkullisen naudanlihan makuiset purupalat ovat maittava herkku koiralle, ja ne sisältävät alle 2 % rasvaa sadassa grammassa.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Pedigree DentaStix Chewy Chunx Maxi -purupalat ovat suunniteltu tarjoamaan tieteellisesti todistettu tapa puhdistaa suurempien koirien hampaita. Nämä Pedigreen eläinlääkäreiden kanssa kehitetyt purupalat sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka tukevat hampaiden hyvinvointia. Herkullisen naudanlihan makuiset purupalat ovat maittava lisä koiran ruokavalioon, ja ne sisältävät alle 2 % rasvaa sadassa grammassa.

Miksi pedigree dentastix?

Pedigree Dentastix vähentää päivittäisellä käytöllä hammaskiven muodostumista jopa 80 %. Dentastixin ainutlaatuinen X- muoto auttaa puhdistamaan koiran suun kauttaaltaan, jopa pienimmistä ja hankalimmistakin paikoista.

Hampaiden hoitoon tarkoitetut Dentastixit ovat koiralle maukkaan maun lisäksi myös erityisen vatsaystävällisiä, ja soveltuvatkin siten lähes jokaiselle koirakaverille.

Pedigree dentastix daily, vaiko dentastix fresh?

Pedigree Dentastix Daily – tuotteet ovat suunniteltu yhteistyössä eläinlääkärien kanssa, joten täten ne soveltuvatkin päivittäiseen käyttöön. Päivittäisellä käytöllä Pedigree Dentastix Daily auttaa poistamaan palkkia ja ehkäisemään haitallista hammaskiveä. 

Pedigree Dentastix Fresh – tuoteperheen tuotteet sisältävät lisänä vihreää teetä sekä eukalyptusöljyä, joiden on todettu vaikuttavan positiivisesti esimerkiksi koiran hengitykseen. 

Jokaiselle sopiva koko

Jotta jokaisella koiralla on mahdollisuus helppoon päivittäiseen hammashoitoon, on Pedigree Dentastixeja saatavilla monessa eri koossa. 

Pedigree Dentastix Small soveltuu etenkin pienille koirille, kuten jackrusseleille ja muille noin 5–10 kg painaville koirille. Tuotetta ei kuitenkaan tule käyttää alle 4kk:n ikäisille koirille.

Pedigree Dentastix Medium toimii täydellisenä purutankona noin 10–25 kg painaville koirille. Ei kuitenkaan alle 4kk:n ikäisille koirille. 

Pedigree Dentastix Large sopii puolestaan kaikille yli 25 kg koirille tarjotessa sopivan päivittäisen puruvastuksen myös suurimmillekkin koirille. Tuote ei sovellu alle 25 kg painaville koirille, tai alle 4kk:n ikäisille pennuille. 

Dentastix sisältö:

Jopa 8:lla kymmenestä yli 3-vuotiaasta koirasta on iensairauksia

Iensairaudet ovat plakin ja hammaskiven aiheuttamia, koiralle usein varsin kivuliaita sairauksia, joita pystytään kuitenkin ehkäisemään riittävällä hampaiden hoidolla.

Koirien hammaskivi muodostuu hampaiden pinnalle kovettuneesta palkista. Kovettunut plakki taas puolestaan muodostaa hammaskiveä, mikäli sitä ei mekaanisesti eläinlääkärillä poisteta.

Paras tapa hammaskiven ehkäisyyn on päivittäinen hampaiden hoito, sekä ajoittaiset suun tarkistukset eläinlääkärillä.

Plakki aiheuttaa usein karvakavereille myös ientulehtusta, joka voi pahimmillaan kehittyä hampaiden kiinnityskudoksen tulehdukseksi. Kyseinen tulehdus saattaa levitä suusta eteenpäin muualle kehoon, vaikuttaen näin koiran koko yleiskuntoon. Pahimmillaan sairaus saattaa myös aiheuttaa koiran hampaiden lopullisen putoamisen.

Noin viidellä prosentilla koirista esiintyy ihmisillekin tuttua kariesta. Karies aiheuttaa koiran hampaiden reikiintymistä, sekä hammasmätää. Pahimmillaan karieksesta voi seurata hampaan poisto, sekä erittäin kivulias juurihoito.

Päivittäinen hoito kannattaa

Vaikka koirien suun ja hampaiden sairaudet kuulostavatkin hurjilta, on hyvällä päivittäisellä hammashoitola mahdollista ehkäistä ja estää kyseisten sairauksien eteneminen. 

Tehokkain tapa ehkäistä plakkia ja koiran hammaskiveä on hampaiden harjaus. Harjauksen ohella voidaan käyttää myös lukuisia muita valmisteita, kuten Pedigreen Dentastix- puruluita

Usein kysytyt kysymykset:

Pedigree Dentastix -purupalojen koostumus on suunniteltu huolehtimaan koiran suun terveydestä. Tässä on yksityiskohtaisempi selitys koostumuksesta:

  1. Viljaa: Viljaa käytetään yleisesti koiranruoassa sen kuitupitoisuuden vuoksi, joka edistää ruoansulatuskanavan terveyttä.

  2. Kasviperäisiä tuotteita: Näillä tuotteilla voidaan viitata erilaisiin kasvipohjaisiin ainesosiin, kuten hedelmiin, vihanneksiin tai yrtteihin, jotka voivat tarjota erilaisia ravintoaineita ja antioksidantteja.

  3. Lihaa ja eläinperäisiä tuotteita: Nämä tarjoavat proteiinia, joka on tärkeää koiran lihaskunnon ja yleisen terveyden ylläpitämiseksi.

  4. Kivennäisiä (josta 2.4% trinatrium polysulfaattia): Kivennäisaineet ovat tärkeitä koiran terveydelle ja hyvinvoinnille, ja ne tukevat monia kehon toimintoja. Trinatriumpolysulfaatti on yksi niistä, ja sen on osoitettu auttavan plakin ja hammaskiven ehkäisyssä.

  5. Kasvivalkuaistiivisteitä: Nämä ovat korkeaproteiinisia ainesosia, jotka ovat peräisin kasveista.

  6. Rasvoja ja öljyjä: Nämä tarjoavat energiaa sekä tärkeitä rasvaliukoisia vitamiineja. Ne auttavat myös tekemään ruoasta houkuttelevamman ja maistuvamman koiralle.

Nämä ainesosat yhdessä muodostavat tasapainoisen ja terveellisen herkun, joka on suunniteltu edistämään koiran suun terveyttä.

Pedigree Dentastix toimii erityisen muotoilunsa ja koostumuksensa ansiosta, joka on suunniteltu edistämään koiran suun terveyttä. Tuotteen toiminta perustuu kahteen vaikuttavaan aineeseen, trinatriumpolysulfaattiin ja sinkkisulfaattiin.

Trinatriumpolysulfaatti on aine, joka sitoutuu syljen sisältämään kalsiumiin. Kalsium on mineraali, joka on luonnollisesti läsnä syljessä ja joka normaalisti kertyy hampaiden pinnalle ja muodostaa hammaskiveä ajan myötä. Trinatriumpolysulfaatin avulla tämä kalsiumin kertyminen hampaille hidastuu, mikä auttaa vähentämään hammaskiven muodostumista.

Toinen aine, sinkkisulfaatti, on myös tärkeässä roolissa. Sinkki on mineraali, jolla on useita terveyshyötyjä, mukaan lukien sen rooli suun terveydessä. Se voi auttaa torjumaan suun bakteereja ja ehkäisemään plakin muodostumista.

Nämä kaksi ainesosaa yhdistettynä Dentastix-purupalan ainutlaatuiseen X-muotoon, joka on suunniteltu puhdistamaan koiran hampaita tehokkaasti, tekevät tuotteesta tehokkaan työkalun suun terveyden ylläpitämiseksi. Jokainen puraisu Dentastixistä auttaa poistamaan plakkia ja hammaskiveä, mikä edistää terveitä ikeniä ja hampaita.

Kyllä, Pedigree Dentastix -makupaloja voidaan antaa pennuille, mutta vasta neljän kuukauden iästä alkaen. Tämä johtuu siitä, että pennun hampaat ja ikenet ovat vielä kehittymässä, eikä liian kova purutuote ole hyväksi.

Pedigree Dentastix -makupalat on suunniteltu erityisesti auttamaan hampaiden puhdistuksessa ja hammaskiven ehkäisyssä. Niiden erityinen koostumus ja rakenne edistävät hampaiden puhdistamista hankaamalla plakkia ja hammaskiveä hampaiden pinnalta syödessä. Tämän seurauksena Dentastix voi vähentää hammaskiven muodostumista jopa 80%.

Muista kuitenkin, että kun annat Dentastix -makupaloja pennulle, valitse oikean kokoinen tuote pennun koon mukaan. Lisäksi on suositeltavaa aina valvoa pentua sen syödessä makupalaa varmistaaksesi, ettei se niele liian suuria paloja, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran. Ja muista, että Dentastix ei korvaa normaalia harjausta tai ammatillista hammashoitoa, vaan se on lisätuote päivittäiseen suun terveydenhoitoon.

Pedigree Dentastix on suosittu tuote, joka on suunniteltu tukemaan koirien suun hyvinvointia. Sen ainutlaatuinen rakenne ja koostumus auttavat puhdistamaan koiran hampaita ja ikeniä sekä vähentämään hammaskiven muodostumista, mikä on osa koiran suun terveyttä.

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että vaikka Dentastix voi tukea suun terveyttä, se ei korvaa koiran hampaiden säännöllistä harjausta tai ammatillista suunhoitoa. Koiran suun terveydenhoitoon kuuluu monia eri osia, kuten tasapainoinen ruokavalio, säännöllinen hampaiden harjaus, tarkastukset eläinlääkärissä ja tarvittaessa ammatilliset hammaspuhdistukset. Dentastix voi olla osa tätä kokonaisuutta, mutta se ei ole ainoa ratkaisu.

Lisäksi, kuten minkä tahansa tuotteen kanssa, on tärkeää valvoa koiraa sen syödessä Dentastix-makupalaa ja varmistaa, että tuote on sopivan kokoinen koiralle. Jotkut koirat saattavat myös olla herkkiä tuotteen sisältämille ainesosille.

On siis oikeudenmukaista sanoa, että Pedigree Dentastix voi olla hyödyllinen osa koiran suunhoitoa, mutta se ei ole ihmeellinen ratkaisu kaikkiin suun terveydellisiin haasteisiin. Koiranomistajan on tärkeää olla tietoinen siitä, mitä heidän koiransa tarvitsevat, ja tehdä päätöksiä koiransa terveyden parhaaksi.

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!