Pedigree Dentastix Small

Petenkoiratarvike.com:
5/5

Pedigree Dentastix on koirille suunnattu terveyttä edistävä makupala, joka on suunniteltu hoitamaan koiran hampaita ja ikeniä. Erityisrakenteensa ja puhdistavan koostumuksensa ansiosta se auttaa vähentämään plakin ja hammaskiven muodostumista, mikä on erittäin tärkeää koiran suun hyvinvoinnin kannalta. Tämä vähärasvainen ja sokeriton herkku on myös maittava tapa huolehtia koiran suun terveydestä.

Pedigree Dentastixin koostumus sisältää viljaa, kasviperäisiä tuotteita, kivennäisiä, lihaa ja eläinperäisiä tuotteita, kasvivalkuaistiivisteitä sekä rasvoja ja öljyjä. Tämä tuote täydentää koiran päivittäistä ravintoa, ja sen tulisi kattaa enintään 15 % koiran päivittäisestä energiansaannista. Tämä tuote on suositeltavaa yli 4 kuukauden ikäisille koirille.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!