ToppaPomppa – koiran talvitakki

ToppaPomppa-koiran takki
Petenkoiratarvike.com:
4/5

Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu ToppaPomppa talvitakki koiralle, on oiva valinta, kun etsit lämmintä, toimivaa ja ekologista vaihtoehtoa pohjoisen olosuhteisiin. Koiran takin pintakerros on valmistettu vedenpitävästä kankaasta ja vuori 100% kierrätetystä polyesteristä. Värejä saatavilla Grafiitti, Curry, Petrol ja Cosmos, joista kolmen viimeisen värimallin vedenpitävä pintakerros on valmistettu 100% kierrätetyistä PET-pulloista.

Saatat pitää myös näistä
Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!