Viilennysmatto BZ Quick Cooler jäätelö

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Beeztees Quick Cooler viilennysmatto jäätelökuviolla on avuksi, kun koiran viilennys kesähelteellä on tarpeen.

Viilennysalusta koiralle on nopea ottaa käyttöön niin matkalla kuin kotonakin, sitä ei tarvitse viilentää pakastimessa eikä kylmällä vedellä.

Koiran viilennysalustan viilentävä vaikutus aktivoituu kosketuksella ja toimii ilman jäähdyttämistä, sähköä ja vettä. Jäähdyttävä vaikutus kestää useita tunteja, jonka jälkeen matto on valmis käytettäväksi uudelleen lyhyen tauon jälkeen. Koirien viilennysalustan kanssa voi käyttää myös viilennysloimea- tai huivia ja häkkituuletinta.

Saatat pitää myös näistä

Viimeisimmät vertailut

Lemmikintarvike.fi sivuilla yritämme arvostella mahdollisimman paljon ja laaja-alaisesti erilaisia tuotteita sekä palveluita lemmikeille. Jos mielessäsi on erityinen tuote, jonka haluaisit meidän arvostelevan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin info[@]lemmikintarvike.fi kautta. Sivustomme on myös avoin mainoksille, ota meihin tarvittaessa yhteyttä!

Tämä sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Kantistarjoukset - Petenkoiratarvike.com

Täältä löydät kaikki voimassa olevat kantistarjoukset. Liity kanta-asiakkaaksi tai kirjaudu sisään ja pääset hyödyntämään kuukausittain vaihtuvat kantistarjoukset!