Parhaat Feel Active valjaat (2024)

Parhaat Feel Active valjaat

Feel Active -tuotesarja on suunnattu erityisesti aktiivista elämää viettäville pohjoismaisille koirille, jotka nauttivat ulkoilusta ja liikkumisesta. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina koiran tarpeet, jotta varmistetaan istuvuus ja käyttömukavuus. Pohjoismaiset vaihtelevat ja usein ankarat sääolot asettavat omat haasteensa ulkoilulle, mutta jokainen koira ansaitsee mahdollisuuden liikkua ja nauttia elämästä turvallisesti säällä kuin säällä. Tämän vuoksi Feel Active -tuotteissa käytetään teknisiä, käyttömukavuutta lisääviä materiaaleja ja niissä on tarkkaan harkitut yksityiskohdat, jotka tarjoavat koirallesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Yksi tärkeä innovaatio Feel Active -tuotteissa on Feel Tech -kalvoteknologia. Tämä uusi kalvoteknologia on veden- ja tuulenkestävä sekä joustava ja hengittävä. Kalvomateriaali on laminoitu yhteen huolella valittuun, hiljaiseen päällimateriaaliin. Feel Tech -kalvomateriaalin vedenpitävyys on 10 000 mm ja hengittävyys 10 000 g/m2/24 h.
 
Feel Active -tuotevalikoima on luotu erityisesti pohjoismaisten koirien aktiivista elämäntyyliä silmällä pitäen. Jokainen tuote on suunniteltu koiran mukavuutta ja istuvuutta ajatellen. Tavoitteena on varmistaa, että koira voi nauttia ulkoilusta ja seikkailuista omistajansa kanssa vaihtelevissa ja usein haastavissa Pohjolan sääoloissa. Näin koira tuntee olonsa vapaaksi ja mukavaksi, vaikka se tarvitsisikin suojavarusteita ja asusteita ulkoilun aikana.

Parhaat Feel Active valjaat, joita suosittelemme

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active Training -koiran valjaat ovat täydelliset vahvoille koirille ja vaelluksille. Valjaissa on vahva rakenne, kahva lisäkontrolliin ja teflon-käsittely likaa hylkivään etuosaan. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeässä. Ergonominen muotoilu tekee valjaista mukavat, ja niitä voidaan säätää sopimaan koirallesi. Valjaiden laadukas, kestävä materiaali ja huolellinen ompelu varmistavat pitkäikäisyyden.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active Soft -valjaat ovat erittäin pehmeät ja mukavat pienille koirille ja kissoille. Kevyt verkkokangasmateriaali takaa hyvän istuvuuden ja jakaa paineen tasaisesti, jolloin lemmikkisi ei tunne epämukavuutta kävellessään valjaissa. Soft-valjaat on helppo pukea ja säätää koirasi rinnanympärysmittaan sopivaksi. Heijastavat tereet ja 3M-heijastimet parantavat näkyvyyttä hämärässä liikuttaessa. Valjaat ovat kestäviä ja korkealaatuiset metalliosat ja pikalukko takaavat niiden pitkän käyttöiän. Muista, että Soft-valjaat sopivat vain pienille ja rauhallisille koirille.

Petenkoiratarvike.com:
3/5

Feel Active -pehmustettu monitoimitalutin tarjoaa käyttäjälle monipuolisuutta ja mukavuutta koiran ulkoiluttamiseen. Neopreenipehmuste koko matkalla tekee taluttimesta miellyttävän kädessä pidettävän, ja sen kaksi o-rengasta sekä pistoolilukot molemmissa päissä mahdollistavat hihnan pituuden säätämisen erilaisiin tarpeisiin. Tämä monitoimitalutin sopii erinomaisesti esimerkiksi reaktiovaljaiden käyttöön, ja 3M-heijastimet varmistavat hyvän näkyvyyden pimeässä.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Feel Active Training -koiran valjaat ovat erinomainen valinta aktiivisille ja vahvoille koirille, jotka tarvitsevat lisäkontrollia ulkoillessaan tai vaelluksilla. Valjaiden vahva rakenne ja selässä oleva kahva tekevät niistä helpon tavan auttaa koiraa hankalassa maastossa tai haastavissa tilanteissa.

Valjaiden etupuolella oleva renkaus mahdollistaa myös reaktiovaljaiden käytön ja auttaa estämään vetämistä. Valjaiden teflon-käsitelty kangas hylkii likaa, mikä tekee niistä helppoja pitää puhtaana. Heijastavat tereet ja 3M-heijastinomeleet lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeässä.

Petenkoiratarvike.com:
4/5

Näy koirasi kanssa hämärtyvissä illoissa ja hanki heijastava Feel Active koiran parkatakki. Takki on näyttävä ja näkyvä, sekä suojaa koirasi sateelta, tuulelta sekä kylmältä. Matala helmalinja suojaa isot lihasryhmät ja etuosan muotoilu mahdollistaa koirasi vapaan liikkuvuuden. Takin niskassa oleva tuplavetoketju mahdollistaa erilaisten valjaiden tai remmin käytön.

Jaa tämä artikkeli

Lemmikintarvike.fi –sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme pienen osan myynnistä tehdessäsi ostoksia meidän kauttamme.

↓ Tästä ei koidu sinulle kustannuksia.

Tutustu myös näihin

Etkö löytänyt juuri koirallesi sopivat valjaat?

Valikoimastamme löydät laadukkaat koiran valjaat huippumerkeiltä: esim. Julius K9, Rukka, Hurtta, Non-Stop ja Feel Active. Koiran valjaat kannattaa valita huolella, jotta ulkoilu olisi mahdollisimman turvallista ja mukavaa. Koiran koko, rakenne ja liikkumistapa vaikuttavat sopivan valjaan valintaan.